H

Helló!

A nevemet már ismered, az oldalamon találkozhatsz a munkáimmal és azt is tudhatod rólam, hogy dokumentarista család- és esküvőfotós vagyok. Így itt inkább néhány érdekességet, meglepő dolgot osztok meg veled magamról.

  • Négy fiú gyermekem van. Kemény meló, de sok kávéval és jógával túl lehet élni a nehezebb időszakokat. A reggeli, esti, napközbeni ölelések pedig kárpótolnak mindenért.
  • Egészen kicsi korom óta gyerekek vesznek körül és mindig az én feladatom volt, hogy vigyázzak rájuk. Így egyáltalán nem hoznak zavarba mások gyerekei sem. A pici babák és a kutyák pedig egyenesen vonzódnak hozzám!
  • Sok minden szerettem volna lenni: állatorvos, színésznő, tanárnéni, jazz énekes, rendező, egy komolyabb időszakomban pedig diplomatának készültem.
  • Ha marad némi szabadidőm a munka, gyerekek mellett, akkor leginkább olvasok, művészfilmeket vagy skandináv detektív sorozatokat nézek. És persze majdnem mindennap fotózok, a fotózás öröméért.
  • Imádok utazni és minél több embert megismerni, főként személyesen, nem csupán a facebookon keresztül. A legvágyottabb úticélom: Izland.
  • Nagymamám és Anyukám főztjeinél nincs jobb a világon! Igyekszem ebben (is) felnőni hozzájuk. Ha van valami tuti recepted, velem bátran megoszthatod.
  • Ja, és azt tudtad, hogy Magyarországon én vagyok az első dokumentarista családfotós?

Kedves szavak rólam:

Életünk fontos eseményeit örökítette meg úgy, hogy észre sem vettük, hogy fényképez, így ezek a képek a legőszintébb emlékeink maradnak. Ez az észrevétlenség köszönhető profizmusának és személyiségének is, mellyel a szívünkbe is belopta magát. Örülünk, hogy megismerhettük és biztos vagyok benne, hogy járni fog még nálunk!

Légrádi Nóra
családi fotózás

Utálom, ha fotóznak. A gyerekeim meg sajtkukacok. Na ebből a képletből lett egy csodaszép albumunk. Sára! Egy varázsló!

Bécsi Zsófia
családi fotózás