A

Az esküvőfotós kiválasztásakor számtalan kérdés merül fel. Íme néhány válasz a leggyakoribb kérdésekre. Ha a valamelyik kérdésed, kétséged nincs a listámon, itt felteheted.

Vállalsz a lakóhelyedtől távoli esküvőket is?

Pécs környékén élek és dolgozom, de hála Istennek van jogsim, így nincs akadálya, hogy máshol is fotózzak. Egy szép történetért pedig pláne, hogy nincs!

Találkozhatunk veled személyesen is az esküvő előtt?

Ha lehetőség nyílik rá, mindenképp javaslom a személyes találkozást. Ha a távolság ezt nem teszi lehetővé, akkor Skype-on igyekszem a felmerülő kérdéseiteket megválaszolni. Az esküvő előtt két héttel pedig újra átbeszéljük az esküvő pontos menetét és egy-két lényeges tudnivalót.

Nagyon nem szeretem, ha fotóznak. Meg tudsz birkózni ezzel a feladattal?

Jó hírem van! A párok 99% hasonlóképpen érez ezzel kapcsolatban. Ugyanakkor semmi ok az aggodalomra. A dokumentarista fotózásban az a jó, hogy észre sem fogod venni, hogy fotózlak benneteket. Nem foglak nyaggatni, utasítgatni, irányítani, de ígérem mindvégig ott leszek a legfontosabb pillanatoknál. Így nektek csak egy feladatotok lesz: szeretni egymást és élvezni a nagy nap minden percét!

Mennyi képre számíthatunk?

Mivel minden esküvő egyedi, ezért pontos számot nem tudok mondani. Általában minimum 250-300 képet adok át, amit egy névre szóló webgalériából választhattok ki.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A dokumentarista fotózás egyik lényeges eleme a történetmesélés. Így nagyon nagy gondot fordítok a szerkesztésre. Szeretem kiemelni azokat a képeket, amelyek egyedivé teszik az esküvőtöket. Ez egy esküvői szezonban kb. 4-6 hét átfutási időt jelent. Hogy egy kicsit csillapítsam az izgalmakat, néhány képet átszoktam küldeni kóstolónak.

Ki szoktad Photoshoppal javítani a nagyobb hibákat?

Ha most arra gondolsz, hogy milyen jól nézne ki, ha a férjed helyett Ryan Goslingot tenném be melléd a fotókon, akkor nem hiszem, hogy jó helyen jársz. Sajnos nem születtem varázslónak, másrészt tartom magam a dokumentarista etikához, így nem nyúlok bele a képeimbe.Ott a helyszínen igyekszem megoldani a nehezebb akadályokat és minimális utómunkára törekszem.

Van asszisztensed vagy egyedül dolgozol?

Az egész napos, esti mulatságba nyúló esküvők esetében mindig másodfotóssal dolgozom. Történetesen a férjemmel, aki legalább olyan ügyes és jófej, mint én.

Biztosítsunk számodra, ill. asszisztensed számára étkezést?

Igen, köszönöm. Hosszabb esküvők esetében nagyon fontos, hogy feltöltekezzek némi energiával és jól esik egy fél órára megpihenni, hogy a beszédekre már “lövésre” kész legyek. A vendégek amúgy sem szeretik, ha evés közben kapják őket lencsevégre, de azért ilyenkor is fél szemem nyitva tartom, hátha történik valami érdekes.

Hogyan tudjuk véglegesíteni a foglalásunkat?

Mielőtt bármit véglegesítenék, szeretek mindenkivel személyesen is találkozni. Nektek is, nekem is fontos, hogy még időben kiderüljön szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Van néhány kedvenc helyem, a vendégeim vagytok! Ezt követően pedig egy szerződéskötést követően, a végső ár 25%-nak befizetésésvel már kihúzhatjátok az esküvőfotós keresését a listáról. 🙂

Nagyon tetszik a munkád, hogyan tudunk téged lefoglalni?

Lépj kapcsolatba velem itt, hogy a további részleteket elküldjem nektek!