A

Az esküvőd valódi története erőltetett pózok, kényszeredett mosolygás nélkül

A dokumentarista esküvői fotózás lényege a történetmesélésben rejlik. A történetet nem én írom. Sokkal inkább elmesélem, ahogy szép lassan kibontakozik, beleszőve a kulcsmomentumokat és azokat a köztes pillanatokat, amik legtöbbször észrevétlenek maradnak.

Dokumentarista esküvői fotósként fontos számomra, hogy minél hitelesebben, őszintébben meséljem el az esküvőtök történetét a készülődéstől az első hitvesi csókig, megannyi apró, észrevétlen pillanattal fűszerezve.

A dokumentarista esküvői fotózás a klisék, az erőltetett, előre megrendezett jelenetek helyett olyan pillanatokat örökít meg, amikben megtalálhatóak az intimitás, a dráma, a humor, az őszinte öröm vagy éppen a káosz. Mindazokat az egyediségeket ragadja meg, amik csak a ti esküvőtökre jellemzőek és amelyeket másoknál nem találtok meg. Azáltal. hogy minden esküvőn mások a főszereplők, a vendégek, a helyszín és a részletek, az egyes esküvőkről készített képeim is mindig mások lesznek.

Nincsen listám arról, mit muszáj fotózzak, milyen pózokban kell fotózzalak benneteket (nincsenek is pózok), így sosem készítek olyan képeket, melyek kiszámíthatóak, megrendezettek.

És még egy nagy plusz a dokumentarista esküvői fotózás mellett. Gondoljátok meg: ha már annyit idegeskedtetek, izgultatok, örültetek vagy éppen sírtatok időt és pénzt nem kímélve az esküvőtök szervezésekor, miért ne élveznétek ki annak minden percét? Miért ne szánnátok ezt a rövid időt egymásra és a veletek ünneplő rokonokra, barátokra? Dokumentarista fotósként anélkül örökítem meg az összes érzelmet és különleges pillanatot, hogy megállítanálak, lefoglalnálak benneteket. Legyen ez a nap a tiétek, minden örömével és megannyi pillanatával!

És ha 5, 9, 18 év múlva nem csak átlapozni szeretnétek az esküvői fotókat, hanem átélni a nagy napot, nevetni, meghatódni, s újra szerelembe esni, keressetek meg!