A

 A DOKUMENTARISTA CSALÁDFOTÓZÁSRÓL

  • A dokumentarista családfotózás célja, hogy hiteles képet nyújtson a családokról. Megmutassa őket teljes “dicsőségükben”: a gyengéd pillanatokon át a nevetéseken keresztül egészen a mindjárt-kitépem-a-hajad pillanatokig.
  • A dokumentarista családfotózás nem csupán pillanatfelvételek halmaza. A család saját történetét meséli el. A valódi élet szépségét, a kapcsolatokat, s mindazokat az apró részletek, amik a hétköznapjainkban jelen vannak, mégis sokszor észrevétlenek maradnak.
  • A dokumentarista családfotózás alatt nincsenek erőltetett pózok, mosolyok. Arra törekszem, hogy a képek a lehető leghitelesebben adják vissza mindazt, ami a családodat egyedivé, a sajátoddá teszi. Arra törekszem, hogy a képek tükrözzék a családtagok személyiségét, egymáshoz való viszonyát és keresem, kivárom a szép, meghitt vagy akár vicces pillanatokat.

Ehhez nem kell más, csak azt tegyétek, amit egyébként is tennétek, mikor együtt vagytok. Együttlét a szeretteiddel, no para, semmi pózolás, semmi erőlködés, csak ti, ahogy éltek, s minden ami belefér!